Maçın ardından

Maçın ardından

- Giresunspor Teknik Direktörü İldiz:"Bugün beni sevindiren arkadaşlarımızın yavaş yavaş mantalitemizi sahaya yansıtmaları oldu. Net bir şekilde kazandık"- Samsunspor Teknik Direktörü Özköylü:"Arzu etmediğimiz, düşünmediğimiz, istemediğimiz bir skorla kar


GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig'in 15. haftasında sahasında Samsunspor'u 3-0 mağlup eden Giresunspor'da teknik direktör Yücel İldiz, "Bugün beni sevindiren arkadaşlarımızın yavaş yavaş mantalitemizi sahaya yansıtmaları oldu. Net bir şekilde kazandık." dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan İldiz, Samsunspor karşısında aldıkları 3 puanla ligde üst üste ikinci galibiyetlerini elde ettiklerini söyledi.

Yücel İldiz, önemli bir galibiyet kazandıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Geçen hafta deplasmanda kazandık. Seriye bağlamak adına bunun devamının gelmesi gerekiyordu. Giresunspor'a geleli çok uzun bir süre olmadı. Hem camianın bizi tanıması hem de bizim camiayı tanımamız, özellikle takımı tanımamız, eksiklerini, fazlalarını görmemiz lig devam ederken kolay olmuyor. Bugün beni sevindiren arkadaşlarımızın yavaş yavaş mantalitemizi sahaya yansıtmaları oldu. Eksikliklerimiz var ama net bir şekilde kazandık."

Ligin devre arasında eksiklikleri tamamlayarak ikinci yarıda daha iyi olmak istediklerini aktaran İldiz, "Giresunspor'un amacı belli. Buraya geliş amacımız da belli. Futbolseverlerin beklentilerini biliyoruz. Elimizden geldiğince bu beklentilere cevap vermeye çalışacağız ama eksikliklerin giderilmesi kaydıyla. Başkan ve yönetici arkadaşlarla çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Eksikliklerimizi giderip, inşallah ikinci yarıda daha iyi bir Giresunspor izlettiririz." ifadelerini kullandı.


- Samsunspor cephesi


Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise istemedikleri bir skor aldıklarını dile getirdi.

Maçın ilk yarısında dağınık bir görüntü sergilediklerini anlatan Özküylü, şöyle konuştu:

"İlk yarı dağınık görüntümüz bize maçı kaybettirdi. İlerleyen zamanlarda bir şeyler yapmak istiyorsunuz ama kadronun yeterlilik konusu ortada. Hücum anlamında sıkıntımız var. Sezon başından beridir böyle. Üzgünüz, önümüze bakacağız. Göztepe ile ilk yarının son maçını oynayacağız. Artık devre arası bizim için can simidi olacak. Yapılacak takviyelerle daha farklı bir Samsunspor ortaya çıkacak."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :