Maçın ardından

Maçın ardından

- Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Özdemir:"İkinci yarıdaki oyunumuzla kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum ama sahadan 1 puanla ayrıldık"- Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Kafkas:"Sonuçtan çok bazı oyuncularımızın performansı bizi ilgilendiriyordu, o


AYDIN (AA) - Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda Akhisar Belediyespor'la 2-2 berabere kalan Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Göksel Özdemir, kendilerine yakışan bir oyun sergilediklerini söyledi.

Özdemir, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, karşılaşmanın ilk yarısında ürkek oynadıklarını belirtti. Futbolcularının Akhisar Belediyespor'dan çekindiğini ancak ikinci devre daha cesur oynadıklarını ifade eden Özdemir, "İkinci yarıdaki oyunumuzla kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum ama sahadan 1 puanla ayrıldık. Yenmek isterdik ama almamız gerekeni aldık. Hafta sonu maçımız var. Kupaya ve Aydınspor 1923'e yakışan bir oyun sergiledik." diye konuştu.


- Akhisar Belediyespor cephesi

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ilk devre oyunun kontrolünün ellerinde olduğunu ve çok gol pozisyonu bulduklarını ifade etti.

Fırsatları değerlendiremediklerini belirten Kafkas, "Sonuçtan çok bazı oyuncularımızın performansı bizi ilgilendiriyordu, onlardan da memnun kaldık. Aydınspor 1923'e de teşekkür ediyorum, çok temiz bir maç oldu. Bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum, bu müsabakayı kayıp olarak değerlendirmiyorum." şeklinde konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :