Maçın ardından

Maçın ardından

Göztepe Teknik Direktörü Buruk:- "İnşallah grubu iyi bir şekilde bitirip, bir üst tura çıkmak istiyoruz"- Yeni Amasyaspor Teknik Direktörü Ortakcı:- "İkinci devre oyun disiplinini kaybettiğimiz dönemde ceza olarak kalemizde gol gördük"

İZMİR (AA) - Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda Yeni Amasyaspor'u 2-0 mağlup eden Göztepe'nin teknik direktörü Okan Buruk, "İnşallah grubu iyi bir şekilde bitirip, bir üst tura çıkmak istiyoruz." dedi.

Buruk, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, rakiplerine saygı duyarak müsabakaya başladıklarını belirtti.

Yeni Amasyaspor'un gruptaki ilk maçında Medipol Başakşehir'e karşı iyi bir mücadele ettiğini aktaran Buruk, şunları kaydetti:

"İlk yarıda ceza alanı içinde kalabalıklaşamadık, doğru pozisyon alamadık. Çok gol pozisyona giremedik, ancak ikinci yarı bunları daha iyi yaptık. Rakibimizi de tebrik etmek istiyorum, inanılmaz güzel ve pozitif oynadılar. Hem kazanma açısından, hem de grupta yolumuza devam etme açısından güzel bir sonuç aldık. Kupada yolumuza gol yemeden devam ediyoruz. Bazı oyuncularımızın ne durumda olduğunu gördük. Bu galibiyetler bize moral de oluyor. İnşallah grubu iyi bir şekilde bitirip, bir üst tura çıkmak istiyoruz ve kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz."


- Yeni Amasyaspor cephesi


Yeni Amasyaspor Teknik Direktörü Ergün Ortakcı da Göztepe'nin gücünün belli olduğunu söyledi.

Kupada kendilerinin bir şeyler yapmak istediğini kaydeden Ortakcı, "Bunu ilk devre biraz başardık. İkinci devre oyun disiplinini kaybettiğimiz dönemde ceza olarak kalemizde gol gördük. Temiz ve centilmence bir maç oldu. Göztepe'yi tebrik ediyorum. Biz de mücadelemizi sürdüreceğiz." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :