Lüks kiralık otomobille gasp yapan iki zanlı tutuklandı

Lüks kiralık otomobille gasp yapan iki zanlı tutuklandı

Kiraladıkları ve plakasını söktükleri lüks otomobille Gaziantep'te iş adamlarının para ve değerli eşyalarını gasbeden iki zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi

Gaziantep'te, kiraladıkları ve plakasını söktükleri lüks otomobille iş insanlarının para ve değerli eşyalarını gasbeden iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri, Organize Sanayi Bölgesi'nde iki iş insanının para ve telefon, saat gibi değerli eşyalarının gasbedilmesine yönelik çalışma başlattı.

Olayların yaşandığı bölgelerdeki 140 güvenlik kamerası kaydını inceleyen ekipler, şüphelilerin E.A. ve M.T. olduğunu belirledi. Zanlıların olay sırasında kullandıkları otomobilin ise kiralık olduğu ve plakasının söküldüğü tespit edildi.

Adreslerinde yakalanan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Savcılık işlemlerinin ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan iki zanlı tutuklandı.

Basınla paylaşılan görüntülerde, sanıkların olayda kullandıkları otomobile bir akaryakıt istasyonunda yakıt ikmali yaptıktan sonra buradan uzaklaşmaları yer alıyor.

Lüks kiralık otomobille gasp yapan iki zanlı tutuklandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.