Liseli Gençler Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması ödülleri sahiplerini buldu

Liseli Gençler Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması ödülleri sahiplerini buldu

Anadolu Gençlik Derneği’nin düzenlediği “Liseli Gençler Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması”nın ödülleri, yarışmada dereceye girmiş sahiplerine verilmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Konya- Akören ilçe ödülleri sahiplerine verildi.

Akören Ali Aşık Çok Programlı Lisesi’nde, yapılan programda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Yapılan program kapsamında AGD İlçe Sorumlusu Mustafa Gülyavşan, Şube başkan yardımcılarından Ali Toros, Akören İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Genç, okul kadrosundan birçok idareci ve öğretmen katılım sağladı. Yöneticilerin yanı sıra okuldan çok sayıdan öğrencinin katılımı ile heyecanlı bir program düzenlendi.

whatsapp-image-2020-02-06-at-14.26.06.jpegwhatsapp-image-2020-02-06-at-14.26.05.jpeg

‘GENÇLER, PEYGAMBERİMİZİ REHBER EDİNMELİ’

Program, öğrencilerden Ali Bay’ın Kuran tilaveti ile başladı. Program seyri İlçe başkanı Hasan Hüseyin Genç konuşması ile devam etti. Hasan Hüseyin Genç konuşmasında gençliğin önemini vurguladı. Genç, ‘’ bütün gençler bu tür faaliyetlere katılımda bulunmalı, peygamberimizi hayatlarına rehber edinip onun gibi yaşamaya çalışmalı.’’ dedi. ‘ÖDÜL SAHİPLERİ’ Ödül töreni sırası ile şu şekilde gerçekleştirildi. Hediye sahipleri; 5. Hatice Çağlar’a 50 tl ve kitap seti; 4.Raziye Çolak’a 100 tl ve kitap seti; 3. Hasan Atay’a 150 tl, kitap seti ve 1 yıllık Genç İstikbal Dergisi aboneliği; 2. Birsen Bayrak’a 200 tl, kitap seti ve 1 yıllık Genç İstikbal Dergisi aboneliği; ilçe birincisi Şevval Büyükakkuş’a ise 250 tl, kitap seti ve 1 yıllık Genç İstikbal Dergisi aboneliği kazandı.

whatsapp-image-2020-02-06-at-14.26.04.jpeg

‘YÖNETİME TEŞEKKÜR HEDİYELERİ VERİLDİ’

Öğrencilere hediye takdimi gerçekleştirildikten sonra, Okul Müdürü Ömer Özatay ve Müdür Yardımcısı Ekrem Balcı, öğretmenlerden Sümeyye Selek, Ali Ekinci ve Hakan Keleş’e teşekkür hediyeleri takdim edildi.

whatsapp-image-2020-02-06-at-14.26.05-(1).jpeg

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :