Lise öğrencilerinden Halep'e yardım

Lise öğrencilerinden Halep'e yardım

Küçükçekmece Anadolu Lisesi öğrencileri, topladıkları 5 bin lirayı Küçükçekmece Müftüsü Temel'e teslim etti

İSTANBUL (AA) - Küçükçekmece Anadolu Lisesi öğrencileri, topladıkları 5 bin lira ile Küçükçekmece Müftülüğünün Halep'e yardım için başlattığı kampanyaya destek verdi.

Küçükçekmece Anadolu Lisesi öğrencileri, büyük bir insani dramın yaşandığı Halep'e yönelik Küçükçekmece Müftülüğünce başlatılan yardım kampanyasına katkı vermek için aralarında para topladı.

Öğrenciler topladıkları 5 bin lirayı, okula gelen Küçükçekmece Müftüsü Mustafa Temel'e teslim etti.

Küçükçekmece Müftüsü Mustafa Temel, öğrencilerin kampanyaya verdiği destekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu yardımın iki öğrenci öncülüğünde bir kartopu gibi büyüyerek bu noktaya kadar gelmesi, inanın bizim topladığımız 3-4 tır yardımdan daha anlamlıdır. Kampanyanın bu noktaya gelmesine vesile olan, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve okul müdürümüz Nadir Kaya beyefendiye, velilerimize ve kampanyaya destek veren herkese Diyanet İşleri Başkanlığımız adına teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bu yardımı da dahil ederek mahzun gönüllere ulaştırmak üzere harekete geçecek olan yardım tırlarımızı uğurlama programına, okul müdürümüz ve bu işin başlamasına vesile olan iki öğrencimizi davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Küçükçekmece Müftülüğünün başlattığı kampanya kapsamında toplanan yardımların, yarın Atakent Mahallesi'nde bulunan Hazreti Ali Camisi'nden düzenlenecek törenle yola çıkarılacağı bildirildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :