LGS 2022 soruları ve cevapları kitapçığı ile cevap anahtarları yayımlandı! TIKLA öğren

LGS 2022 soruları ve cevapları kitapçığı ile cevap anahtarları yayımlandı! TIKLA öğren

5 Haziran 2022 tarihinde uygulanan Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınavın sayısal ve sözel soru kitapçıkları ile cevap anahtarları yayımlandı. Tıkla öğren..

Milli Eğitim bakanlığı 5 Haziran 2022 tarihinde uygulanan LGS Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınavın sayısal ve sözel soru kitapçıkları ile cevap anahtarları yayımlandı.

Öğrencilerin uzun süredir hazırlık yaptığı Liselere Geçiş Sınavı bugün gerçekleştirildi. Sınavın tamamlanmasının ardından sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar sorular ve cevaplarla ilgili MEB’den gelecek açıklamayı beklemeye başladı. Milli Eğitim'den beklenen açıklama geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı sona ererken sınav sonuçları, 30 Haziran'da "www.meb.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek.

LGS 2022 Sözel Bölüm Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı, Sayısal Bölüm Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı yayımlandı. Tıkla öğren..

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.