Lastik şişirmede nitrojen dönemi

Lastik şişirmede nitrojen dönemi

Lastik şişirme konusunda 10 yıllık deneyime sahip nitrojen jeneratörlerinin. Lastik piyasasında bir çok yeniliklere ve avantajlara imza attığını belirten Otopabuç Ltd. Şirketi sahibi Mustafa Gönüllü, nitrojen gazı kullanımıyla lastiğin ömrünün arttığını s

Otomobil teknolojisindeki hızlı gelişmeler neticesinde otomobillerin ömrünü artırıcı birçok yeniliklerin de müşteri hizmetine sunulmaya başlandığını vurgulayan Gönüllü, kendilerinin de bu teknolojileri yakından takip ettiklerini ifade etti. Gönüllü, Konya'da hizmet vermeye başladıkları 20 yılından itibaren müşteri ihtiyaçlarına cevap verebilecek her türlü olanakları bünyelerinde bulundurmaya özen gösterdiklerinin altını çizerek, "Biz oluşturduğum profesyonel ekiple Konyalılara en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bu hizmeti sunmanın yolu ise teknolojinin olanaklarından en iyi şekilde yararlanmaktan geçiyor" diye konuştu.


Otopabuç Limited Şirketi olarak nitrojen jeneratörlerini Ocak 2005 tarihinden itibaren kullanmaya başladıklarını belirten Gönüllü, nitrojen jeneratörlerinin otomobil kullanıcıları açısından avantajları hakkında bilgiler verdi.