KYK Yurtlarında Asansör Krizi: Bir kaza da Konya'da yaşandı

Konya KYK Yurdu'nda öğrencileri tehlike altında bırakan asansör sorunu bir kez daha gündeme geldi.

Aydın Menderes Üniversitesi öğrencisi Zeren Ertaş'ın Aydın Efeler Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda asansöre sıkışarak yaşamını yitirmesinin ardından, Türkiye'deki devlet yurtlarında asansör güvenliği ciddi bir endişe kaynağı haline gelmeye devam ediyor.

En son Ordu'nun Fatsa ilçesinde yaşanan olayın ardından şimdi de Konya'daki bir KYK yurdunda asansör kazası yaşandı. Yaşanan olay, KYK yurtlarındaki asansör sorunlarını bir kez daha gündeme getirdi.

Barınamıyoruz Hareketi'nin sosyal medya hesabından paylaşılan videoda, Konya KYK Yurdu'nda öğrencilerin asansörün düşmesi sonucu kat arasında sıkıştığı görüntüler yer aldı.

Paylaşımda, "Kaç gündür söylüyoruz yapmıyorlar, Konya KYK Yurdu’nda arkadaşlarımız asansörün düşmesiyle kat arasında kaldı. Dışarıya çıkarmıyor. Canımız bir asansör halatına bağlı yaşamak istemiyoruz" ifadeleri kullanıldı.

kyk.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.