Kuytulculardan Konya'da provokasyon kokan hareketler

Kuytulculardan Konya'da provokasyon kokan hareketler

Konya'da izinsiz yürüyüş yapmak isteyen Kuytul taraftarları polisle karşı karşıya geldi. Göstericiler daha önce olduğu gibi polisi kışkırtarak müdahaleye zorlarken, sosyal medya paylaşımlarıyla olayı geniş çaplı bir provokasyona dönüştürmeye kalkıştı

Konya'da izinsiz yürüyüş yapmak isteyen Alparslan Kuytul taraftarları polisle karşı karşıya geldi.

Daha önce de Adana ve Konya'da yaptıkları provokatif hareketlerle polisi kışkırtarak müdahaleye zorlayan Kuytulcular, bugün Konya'da da sözde Furkan lideri Alparslan Kuytul için izinsiz yürüyüş yapmak istedi. Polisin izin vermemesi üzerine kadınların da aralarında bulunduğu grupla polis arasında kısa süreli arbede yaşandı.

Tüm eylemlerinde olduğu gibi cep telefonu kameralarıyla görüntü alan şahıslar, bir yandan izinsiz yürüyüş için polisle tartışırken diğer taraftan kenarda güvenlik için bekleyen polislerin kendi aralarındaki konuşmaları kayda alıp paylaşmaktan da geri durmadı.

Öte yandan sosyal medya paylaşımlarıyla olayı geniş çaplı bir provokasyona dönüştürmeye çalışan Kuytulcular dikkat çekti.

Çok sayıda gözaltı olduğunu iddia eden Kuytulcular Konya Emniyetini hedefe aldı. Sosyal medyada emniyeti ve polis teşkilatını hedef alan paylaşımlar yapılırken, organize bir şekilde yapılan paylaşımlarda çirkin iddialarda bulunuldu.

Konuyla ilgili Konya Emniyetinden henüz bir açıklama yapılmadı.

55.jpg

5555.jpg5-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.