Kuveyt Türk'e bir ödül daha! 4'ncü kez  Finansın En İyi İşvereni seçildi

Kuveyt Türk'e bir ödül daha! 4'ncü kez Finansın En İyi İşvereni seçildi

Kuveyt Türk, Great Place to Work Enstitüsü Türkiye tarafından 'Türkiye’nin En İyi İşvereni' seçilmesinin ardından aynı organizasyonda 'Finansın En İyi İşvereni' de seçilerek üst üste dördüncü kez ödül aldı

Kuveyt Türk, insan kaynakları süreçlerini “önce insan-önce çalışan” prensibiyle yürüten ve unvanları ortadan kaldıran Gelişim Mutfağı, esnek yan haklar uygulaması Sepetim, İyi ki İşveren Markası, Önce Çalışan Meclisi gibi birçok özgün insan kaynakları uygulamasını hayata geçirerek, Great Place to Work Enstitüsü tarafından insan kaynakları alanında düzenlenen Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2021’de de “5000+ Çalışan Sayısı” kategorisinde dördüncü kez “Türkiye'nin En İyi İşvereni” seçilmesinin ardından bu sefer de “Finansın En İyi İşvereni” ödülüne layık görüldü.

Sektör özel ödülleri kapsamında Finansın En İyi İşvereni kategorisinde birinci olarak üst üste dördüncü kez bu ödüle layık görülen Kuveyt Türk, salgın sürecinde de 6 bin çalışanının “İyi ki Kuveyt Türklüyüm” demesini sağlayan insan kaynakları uygulamaları geliştirmeye, çalışanlarına mutlu ve huzurlu bir iş yeri ortamı sunmaya devam ediyor.

“Müşteri memnuniyetimiz, çalışan memnuniyetimizin doğal bir sonucu”

Kuveyt Türk İK, Eğitim ve Kalite Grup Müdürü Semih Sel, “Kurulduğumuz günden bu yana müşteri memnuniyetinin, çalışan memnuniyetinin doğal bir sonucu olduğuna inanıyoruz. İnsan kaynakları politikamızı da bu anlayış doğrultusunda şekillendiriyoruz. 6 bine yakın çalışanımızın ‘İyi ki Kuveyt Türklüyüm’ demesini sağlayan insan kaynakları süreçleriyle tüm çalışanlarımıza mutlu ve huzurlu bir çalışma ortamı sunmaya büyük önem veriyoruz. Çalışanlarımızın fikirlerini özgürce ifade ettikleri, karar sistemlerine dâhil oldukları ve çalışırken güven duydukları bir ortam oluşturmak adına hayata geçirdiğimiz uygulamaların bir neticesi olarak bir kez daha Türkiye’nin en iyi finans kurumu seçilmemizden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Özgün insan kaynakları uygulamaları geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Kuveyt Türk Hakkında

Kuveyt Türk, 1989 yılında kuruldu. Seçkin finansal ürün ve hizmetlerini etkin bir biçimde tasarruf sahipleri ve yatırımcılarla buluşturan Kuveyt Türk, müşteri odaklı yaklaşımı, teknoloji-inovasyon çalışmaları ve dijital dönüşüm yolunda attığı adımlarla sektöründeki öncü konumunu sürdürmekter. Altın alanında adım atan ilk katılım finans kuruluşu olan Kuveyt Türk ayrıca, Avrupa ve Türkiye’de sektörün ilk sukuk işlemini gerçekleştirdi. Türkiye’de bir finans kuruluşu tarafından hayata geçirilen ilk Ar-Ge merkezini 2010 yılında kuran Kuveyt Türk, bugün Türkiye’de üç Ar-Ge merkezine sahip tek finans kuruluşu unvanına sahip. Ar-Ge merkezinde geliştirilen projeler arasında, video görüşme ile self servis işlemlerin bir arada yapılabildiği XTM gibi dünyada bir ilk olan projeler de yer almakta. Bugün itibarıyla Türkiye genelinde 438 şubesiyle hizmet veren Kuveyt Türk, yurt dışında ise Bahreyn şubesi ve Almanya’daki iştiraki KT Bank AG’yle faaliyetlerini sürdürmekte. Operasyonel çalışmalarının yanı sıra toplumsal değerleri temel alarak ve kültürel varlıklara sahip çıkarak önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atan Kuveyt Türk, “Değerlerimizle büyüyoruz” stratejisi doğrultusunda birçok restorasyon projesi üstlenmiş, kitap ve belgesel gibi kalıcı eserler ortaya koyuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.