Kütükcü, OSBÜK başkanlığına seçildi

Kütükcü, OSBÜK başkanlığına seçildi

KONYA (AA) - Konya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Memiş Kütükcü'nün Türkiye'deki 299 organize sanayi bölgesini temsil eden Organize Sanayi Bölgeleri...

KONYA (AA) - Konya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Memiş Kütükcü'nün Türkiye'deki 299 organize sanayi bölgesini temsil eden Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildiği bildirildi.

Kütükçü, yaptığı yazılı açıklamada, birlik ve beraberlik içerisinde, ortak akılla çalışacaklarını vurgulayarak, OSBÜK'ün yeni yönetim kurulunun hayırlı olmasını temenni etti.

Türkiye'deki 299 Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 50 binden fazla fabrikanın üretim yaptığını ve 1 milyon 700 binin üzerinde istihdam sağlandığını belirten Kütükçü, şunları kaydetti:

"Böylesine büyük bir camiayı temsil eden OSBÜK'ün, ülkemizin küresel ekonomi vizyonuna daha fazla katkıda bulunabilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Üretim odaklı ekonomi kritik öneme sahip. OSBÜK olarak Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması için bütün OSB'lerle birlikte hareket edeceğiz. Türkiye, 15 Temmuz'da tarihin en büyük ihanetiyle karşı karşıya kaldı. İnşallah milletimizin tarihi duruşu, azmi ve sağduyusuyla bu süreci de başarıyla atlatarak, hep birlikte yepyeni bir sayfa açacağız. Biz bu büyük mücadelede hükümetimizin ve devletimizin yanındayız. Biz inanıyoruz ki, Türkiye yeni nesil reformlarla dünyanın 10 büyük ekonomisi arasına girmeyi başaracak."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :