Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası

Düzce'de, Hazreti Muhammed için yazılan mesajlar panoya asıldı

DÜZCE (AA) - Düzce Üniversitesinde (DÜ), Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla "Fikir Duvarı" etkinliği düzenlendi.

DÜ Konuralp Yerleşkesinde gerçekleştirilen etkinlikte, reklam panosu hazırlayan DÜ Anadolu Gençlik Topluluğu üyeleri, öğrencilere 'Hazreti Muhammed deyince aklınıza ne geliyor?' sorusunu yöneltti ve öğrenciler tarafından verilen cevaplar hazırlanan panoya asıldı.

Kutlu Doğum Haftası'nda farklı bir etkinlik yapmak istediklerini anlatan DÜ Anadolu Gençlik Topluluğu Başkanı Hüseyin Talha Sever, AA muhabirine yaptığı açıklamada, arkadaşları ile birlikte tartışıp 'Fikir Duvarı' etkinliğini hazırladıklarını söyledi.

Hazırlanan panonun öğrenciler tarafından ilgi gördüğünü belirten Sever, "Yoldan geçenler böyle bir şeyi gördüğü zaman gelip bakıyorlar ve baktıkları zaman içindeki milli ve manevi duyguları harekete geçiyor. Geliyor özgür bir şekilde kağıtlara duygularını yazıp duvara asıyorlar. Sonrasında gül ve lokum dağıtıyoruz. Topluluk olarak asıl amacımız milli ve manevi duygulara sahip çıkmaktır." diye konuştu.

Hüseyin Talha Sever, öğrencilerden gelen cevaplar arasında Almanca ve Arapça mesajların da yer adlığını dile getirerek, etkinliğin 2 gün daha devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Kutlu Doğum Haftası

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :