Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası

KOMEK tarafından Seydişehir'de "Kutlu Doğum Haftası" programı düzenlendi

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları( KOMEK) tarafından Seydişehirde "Kutlu Doğum Haftası" programı düzenlendi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenen programda bütün ilçelerin artık Konya Büyükşehir Belediyesi ile entegre olduklarını söyledi.

İlçede yapılan birçok etkinlik ve hizmette birlik ve beraberlik içerisinde çalışıldığını ifade eden Tutal, şunları kaydetti:

"Ev hanımı olan hanım kardeşlerimin el becerilerinin geliştirilmesi, meslek edinmeleri anlamıyla ciddi çalışmalar var. Bugün de kardeşlerimiz kutlu doğumla ilgili program hazırlamışlar. Son yıllarda Okullarımız, kurumlarımız, belediyelerimiz, STK’larımız Hz. Peygamberi anma yönünde programlar yapıyor. Hz. Peygamberi hem anmamız hem de anlamamız lazım."

Katılımın yoğun olduğu programda Kur’an-ı Kerim tilaveti, ney dinletisi, ilahiler yer alırken programın sohbet konusu Peygamber Efendimiz hayatı ve örnek yaşantısı oldu.

Programa, Belediye Başkanı Tutal'ın yanısıra, KOMEK temsilcisi Gülistan Arıtürk, kurs eğitmenleri ve kursiyerler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kutlu Doğum Haftası

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :