Kutlamaya çakar ışıklı tırla giren sürücüye 4 bin 64 TL ceza kesildi

Aksaray'da bir sürücü yılbaşı kutlamalarının yapıldığı Ebulfeyz Elçibey Caddesi'ne çakar ışıkla süslediği tırla girdi. Tır sürücüsüne 4 bin 64 TL ceza kesildiği öğrenildi

Aksaray'da yılbaşı kutlamalarının yapıldığı Ebulfeyz Elçibey Caddesi'ne çakar ışıkla giren tır sürücüsüne 4 bin 64 TL ceza kesildi.

Aksaray'da yılbaşı nedeniyle şehir merkezinde yaya ve trafik yoğunluğu yaşanırken, olumsuzluğa geçit vermemek için görev alan polis ekipleri trafik denetimini aralıksız sürdürüyor. Uygulama esnasında caddeye çakar ışıkla giren tır sürücüsünü fark eden polis ekipleri tırı durdurdu. Ehliyet ve ruhsat kontrolü yapılan sürücüye çakar takmanın yasak olduğunu belirten polis ekipleri, sürücü Ali D.'ye 4 bin 64 lira para cezası kesti. Ceza kesilen sürücüye çakarların söktürülmesi uyarısında da bulunulurken, ekiplerin uygulama ve denetimleri aralıksız sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.