Kütahya'da depremin ardından son durum! Vali Çelik'ten açıklama geldi

Kütahya'da depremin ardından son durum! Vali Çelik'ten açıklama geldi

Kütahya’nın Gediz ilçesinde meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki depremin ardından Kütahya Valisi Ali Çelik, son durumu açıkladı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde meydana gelen 4.2 büyüklüğünde deprem çevre illerden de hissedildi. Korkutan depremle ilgili son durumu Kütahya Valisi Ali Çelik açıkladı. Vali Çelik, deprem sonrası yapılan taramalarda ve muhtarlarla yapılan görüşmelerde binalarda herhangi bir çatlak meydana gelmediğini ve göçen bina bulunmadığını belirtti.

Kütahya’nın Gediz ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 18.45’de merkez üssü Gediz ilçesi Çukurören köyünde deprem meydana geldi.

Yerin 10.02 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem korkuya neden oldu. Gediz’de yaşanan depremde can ve mal kaybı olmadığını belirten Kütahya Valisi Ali Çelik, deprem sonrası yapılan taramalarda ve muhtarlarla yapılan görüşmelerde binalarda herhangi bir çatlak meydana gelmediğini ve göçen bina bulunmadığını söyledi.

Vali Çelik, meydana gelen deprem sonrası hiçbir sıkıntı yaşanmadığını ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.