Kurtulmuş, "İstanbul Çalıştayı" komisyon başkanlarıyla görüştü

Kurtulmuş, "İstanbul Çalıştayı" komisyon başkanlarıyla görüştü

İSTANBUL (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, ilerleyen günlerde gerçekleştirilecek "İstanbul Çalıştayı" komisyon başkanlarıyla bir araya...

İSTANBUL (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, ilerleyen günlerde gerçekleştirilecek "İstanbul Çalıştayı" komisyon başkanlarıyla bir araya geldi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Kurtulmuş, Topkapı Sarayı'ndaki Konyalı Restoran'daki toplantıda, sanat ve kültür dünyasının önemli isimlerinden oluşan komisyon başkanlarıyla şehrin geleceğinin masaya yatırılacağı İstanbul Çalıştayı için yapılan son çalışmaları değerlendirdi.

İlerleyen günlerde gerçekleştirilmesi planlanan çalıştayda, yedi tepesinden adalarına, birbirinden güzel ve geçmişe tanıklık etmiş tarihi yapılarından şehrin renkli yapısını ortaya koyan sosyal hayatına kadar İstanbul'un kimliğini oluşturan her şey, "İstanbul ve insan", "İstanbul ve edebiyat", "İstanbul ve gündelik yaşam", "şehir ve mimari" başlıkları altında ele alınacak.

Çalıştayda ayrıca, kültürel mekanlar ve yayıncılık kültürü bağlamında İstanbul'un geleneksel ve güncel haritaları da çıkarılacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :