Kürek Federasyonunda İşseven yeniden başkan

Kürek Federasyonunda İşseven yeniden başkan

- Kürek Federasyonu 4. Olağan ve 5. Mali Kurulu'nda İlhami İşseven, 91 delegenin oyunu alarak yeniden başkanlığa getirildi

ANKARA (AA) - Kürek Federasyonu 4. Olağan ve 5. Mali Kurulu'nda İlhami İşseven, yeniden başkanlığa seçildi.

Ankara Palas Devlet Konukevi'nde gerçekleştirilen genel kurulda başkanlık için İlhami İşseven ve Gökhan Çetintürk yarıştı.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ın da katıldığı genel kurulda kullanılan 163 oyun 91'ini alan İşseven, 4 yıllık süreyle yeniden başkanlığa getirildi. Diğer aday Çetintürk 70 oyda kalırken, 2 oy geçersiz sayıldı.

Genel kurulda federasyonun faaliyet ve denetim raporları da ibra edildi.

İlhami İşseven başkanlığındaki yönetim kurulunda; M. Remzi Tan, Fahri Özbey, Faruk Algür, Tolga Özden, Şevket Gürsel Şen, Yusuf Hikmet Oktar, Saadettin Haymana, Serdar Zağralı, Köksal Yüzbaşıoğulları, Aziz Aracı, Metin Pak, Osman Dur, Mustafa Başer ve Sami Gediz yer aldı.

İşseven, genel kurulda yaptığı konuşmada, uluslararası yarışmalarda elde edilen derecelere dikkati çekti.

Federasyonun imkanlarını en verimli şekilde kullanmaya çalıştıklarını vurgulayan İşseven, "Güzel işler yaptık. Yurt dışında 171 madalya aldık. Bu 171 A finali demek. Madalyanın dışında kalan A finallerini saymıyorum. Hiçbir zaman yadsınamaz bir başarı. Sporcularımız artık madalya kazanamadığında üzüntüyle ayrılıyor. Bu gelinen aşamayı gösteriyor." diye konuştu.

İşseven, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nı hedeflediklerini belirterek, "Tokyo'da Türk küreği için çok daha güzel neticeler ortaya çıkacak. 2020'de beklentimiz mutlaka A finali. Ancak madalya niye olmasın. Zor ama imkansız değil." ifadelerini kullandı.





AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :