Kurban Bayramı'na doğru

Kurban Bayramı'na doğru

Cansuyu Derneği, 25 ülke ve 60 farklı bölgede kurban organizasyonu yapacak

İSTANBUL (AA) - Cansuyu Derneği, Kurban Bayramı'nda, 25 ülke ve 60 farklı bölgede kurban kesecek.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, Kurban Bayramı'nda Türkiye başta olmak üzere Afrika, Asya, Ortadoğu, Balkanlar ve Kafkaslarda mazlum ve muhtaçlar için kurban kesilecek. Dernek, 25 ülke ve 60 farklı bölgede kurban organizasyonu yapacak. Bütün kesimler tek tek kayda alınıp, daha sonra görüntüler bağışçılara internet sitesi üzerinden ulaştırılacak.

Hangi bölge ve ülkede ne kadar kesim yapılacağı mağduriyet ve muhtaçlık durumuna göre tespit edilecek. Kurban kesimi yapılacak bölge ve ülkelerdeki partner kurum ve kuruluşlarla irtibat kuruldu.

Kurbanlıklar, derneğin görevlendireceği kişiler tarafından satın alınacak ve bayramın 3. günü belirlenen noktalarda kesilerek, dağıtılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Genel Başkan Mustafa Köylü, bu yıl hedefledikleri kurban bağış adedinin 50 bin olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Hayırsever kardeşlerimizin emanetlerini en güvenilir şekilde ulaştırmak için bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Kurban ibadetinin bütün aşamasını video kaydına alıp bağışçılarımızla paylaşıyoruz. Gönül rahatlığı ile kardeşlerimiz bağışlarını bize ulaştırabilirler. Kurban bağışı yapmak ve ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar, Cansuyu Derneği ile irtibat kurabilir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler