Kurban Bayramı'na doğru

Kurban Bayramı'na doğru

KONYA (AA) - Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların daha rahat ve huzur içinde bir bayram geçirmesi amacıyla...

KONYA (AA) - Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların daha rahat ve huzur içinde bir bayram geçirmesi amacıyla Akşehir Belediyesi birim müdürleri ile bir araya gelerek bayram öncesi ve sonrası alınacak tedbirler ve çalışmalar hakkında bir toplantı düzenlendi.

Belediye Başkanı Akkaya’nın makam odasında yapılan toplantıda, Kurban Bayramı münasebetiyle Akşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından gerekli tedbirlerin alınarak denetimlere başlanıldığını belirten Akkaya, bayram öncesi denetimlerine başlayan ekiplerin, bayram süresince de görevlerinin başında olacaklarını kaydetti.

Bayram öncesinde temizlik ekipleri tarafından şehrin her tarafında titizlikle çalışma yapılacağını kaydeden Akkaya, bayram boyunca ve sonrasında da temizlik ekiplerinin çalışmalarını devam ettireceğini söyledi.

Akkaya, Arasta ve alışverişin yoğun olduğu bölgelerde gerekli tedbirlerin alınacağına değinerek, özellikle esnafların da boş koli ve ambalajları sokaklara atmamaları konusunda gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi.

Bayram münasebetiyle şehir merkezinde yoğun bir trafik yaşanacağını düşündüklerini belirten Başkan Akkaya, şöyle konuştu:

"Akşehir’deki ana caddeler, bulvarlar diğer caddelerde de toz kalkmasına karşı sulama ve temizlik çalışmaları da devam edecek. Akşehir'de huzur içinde bir bayram geçirilmesi amacıyla her türlü tedbir alındı. Allah izin verirse önümüzdeki Salı günü itibariyle Kurban Bayramımızın birinci gününü idrak etmiş olacağız. Tüm hemşehrilerimin ve Türk İslam aleminin Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum. Allah kurbanlarımızı kabul eylesin. İlgili Başkan Yardımcımız Yahya Yıldız ve Zabıta Müdürümüz Veysel Ayçiçek’le birlikte kurban bayramı öncesi vatandaşlarımızın bayramı daha rahat geçirebilmeleri ve özellikle yurt dışı ve yurt içinden gelen hemşehrilerimizin Akşehir’imizde daha rahat bayram yapabilmeleri için gerekli tedbirleri ve hazırlıkları almak üzere bir toplantı yaptık."

Kurban Bayramı'na doğru

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :