Kurban Bayramı kutlanıyor

Kurban Bayramı kutlanıyor

Antalya Valisi Karaloğlu:- "İslam coğrafyasında, Arakan'da Müslümanlara yapılan katliamlarla bayrama girdik, onlar için dua ediyoruz"

ANTALYA (AA) - Antalya Valiliğinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşmaya, Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun yanı sıra 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Tahir Savran, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve çok sayıda protokol üyesi katıldı.

Bayramlaşma sonrası gazetecilere açıklama yapan Vali Karaloğlu, Kurban Bayramı'nın insanları birbirine bağlayarak Allah'a yaklaştırması temennisinde bulunan Karaloğlu, bayramların dostluk ve kardeşliğin yeniden tesis edildiği günler olduğunu ifade etti. Karaloğlu, bayramda trafiğe çıkacaklara da dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

Bütün İslam coğrafyasının bayramını kutlayan Karaloğlu, şöyle konuştu:

"Yine bayrama buruk girdik. İslam coğrafyasında, Arakan'da Müslümanlara yapılan katliamlarla bayrama girdik, onlar için dua ediyoruz. İnşallah onlar da en kısa zamanda bulundukları sıkıntılardan kurtulsunlar diye temenni ediyorum." dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel de bayramların birlik ve beraberlik, küslüklerin ve dargınlıkların sona erdiği gün olduğunu kaydederek bütün Müslüman aleminin bayramını kutladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :