Kurban Bayramı

Kurban Bayramı

Üsküdar Belediyesi ve Katar Hayır Derneği, gaziler ile şehit ailelerine kurban eti dağıttı

İSTANBUL (AA) - Üsküdar Belediyesi ve Katar Hayır Derneği iş birliğiyle ilçede yaşayan gaziler, şehit aileleri ve ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıtıldı.

Selimiye'de bulunan Üsküdar Belediyesi Aş Evi'ndeki etkinlikte, 200 küçükbaş kurban edildi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişiminde 246 kişinin şehit olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Üsküdar'da 24 şehidimiz, 175 gazimiz var. Biz bu bayramda şehitlerimizin yakınlarını ve gazilerimizi unutmama adına organizasyon düzenledik. Her bir şehit yakınımız ve gazimizin evine bugün 13 kilogramlık paketlerle kurban eti teslim edeceğiz. Bu yardımları şehit yakınlarının ve gazilerin evlerine dağıtmış olacağız. Üsküdar'da ihtiyaç sahiplerinin evlerine de bu organizasyonla bir miktar et girsin istedik. Allah kabul etsin."

Bu etkinlikte hayırsever iş adamlarının desteğinin çok olduğunu aktaran Türkmen, "Bugün Katar Hayır Derneği ile kurban dağıtım işini birlikte yapıyoruz. Onlara çok teşekkür ediyorum. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize şifalar diliyoruz. Bu bayramları kutlayabiliyorsak o şehitlerimiz sayesinde yapıyoruz." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler