Kulu’da TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve Resim Sergisi Düzenlendi

Kulu’da TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve Resim Sergisi Düzenlendi

Konya’nın Kulu ilçesinde düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda öğrenciler tarafından hazırlanan 10 proje sergilendi. Aynı zamanda resim sergisi de büyük ilgi topladı.

Protokol Üyeleri ve Öğrencilerden Yoğun Katılım

Kulu'nun Ömeranlı Mahallesi'nde bulunan Tavşançalı Atatürk Ortaokulu ve Tavşançalı Atatürk İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve resim sergisine Kulu Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir ve birçok protokol üyesi katıldı. Etkinlikte, öğrenci ve öğretmenler tarafından hazırlanan projeler büyük beğeni topladı.

Kaymakam Canpolat’tan Teşekkür ve Başarı Dilekleri

Fuarda yapılan incelemeler sonrası konuşan Kaymakam Ömer Faruk Canpolat, öğrenci, öğretmen ve okul idarecilerine emeklerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. Fuarda 10 danışman öğretmen nezaretinde 20 öğrenci, Türkçe, Matematik, İngilizce, Arapça, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler alanlarında hazırladıkları 10 proje ile yer aldı.

Geniş Katılımlı Etkinlik

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'na Kaymakam Ömer Faruk Canpolat ve Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir’in yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Osman Hasdemir, İlçe Emniyet Müdürü Muammer Tayfun Girgin, Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Bakırtaş, kurum amirleri, siyasi parti başkanları, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Tavşançalı Atatürk Ortaokulu ve Tavşançalı Atatürk İmam Hatip Ortaokulu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen bu anlamlı etkinlik, öğrenci ve öğretmenlerin bilimsel ve sanatsal çalışmalarını sergileme fırsatı bulduğu önemli bir platform oldu.

Kulu’da TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve Resim Sergisi Düzenlendi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.