Kulu'da halı saha futbol turnuvası

Kulu'da halı saha futbol turnuvası

KONYA (AA) - Kulu’da, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Kulu Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen halı saha futbol turnuvası başladı.Sosyal sorumluluk...

KONYA (AA) - Kulu’da, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Kulu Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen halı saha futbol turnuvası başladı.

Sosyal sorumluluk yaklaşımı ile ilçedeki gençlerin boş zamanlarının doldurularak, spora yönlendirilmesi, sporun sevdirilmesi ve gençlerin suçlardan uzak tutulması amacı ile ilçe emniyet müdürlüğü ve Kulu Belediyesi tarafından organize edilen halı saha futbol turnuvası başladı.

Turnovanın başında saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Belediye Başkanı Ahmet Yıldız yaptığı konuşmada, "Biz sporu insana ahlak kazandıran, bedenine sağlık kazandıran güzel bir faaliyet olarak düşünürüz. Kulu Belediyesi olarak bu nevi faaliyetlerin hepsine destek vereceğiz. Eğitime Sağlığa spora destek vereceğiz. Bu da onlardan bir faaliyettir. Bu nevi toplu birliktelikteler bir sılayı rahimdir birlikteliktir." dedi.

Yıldız, gençlerin kahvehanelerden ve internet kafelerden spor alanlarına çekilmesi, spora yönlendirilmesi, suçlardan uzak tutulması amacıyla böyle bir turnuva düzenlediklerini de sözlerine ekledi.

Turnuva daha sonra Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı ve Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız’ın topa ilk vuruşu ile başladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :