Kulu zor deplasman

Kulu zor deplasman

Ligde 6 puanlı takımlar arasında averajla lider olan Meram Kara Kartallar’da teknik direktör Faysal Bayramoğlu açıklamalarda bulundu.

 

Ligde 6 puanlı takımlar arasında averajla lider olan Meram Kara Kartallar’da teknik direktör Faysal Bayramoğlu açıklamalarda bulundu. Bayramoğlu Kadınhanı maçıyla ilgili “Rakip lige geç hazırlandığı için bizim açımızdan biraz daha rahat bir maç oldu. Geriye düşsek de önce beraberliği sonra da galibiyeti yakaladık. Kadınhanı’nı hazırlıksız yakalamak bizim açımızdan avantaj oldu ve liderliğe yükseldik.” dedi.

LİDERLİĞİ KORUMAK İÇİN ÖNEMLİ

Bayramoğlu Kulu Belediyespor maçıyla ilgili de “Liderliği korumak için Kulu Belediyespor maçı çok önemli. Ligin henüz başında lider olmak güzel ancak bunu korumak gerekiyor. Bunun için de ilk hedef Kulu. Kulu zor bir deplasman taraftar desteğiyle maça çıkacaklar. Taraftar baskısını da kırarak puan alacağımıza inanıyorum. Biz şampiyonluk hedefiyle yola çıkmadık ancak üst sıralarda yer almak adına bu alacağımız galibiyetler, bu haftalardan toplayacağımız puanlar belki de bizi zirve yarışının içine sokacaktır.” ifadelerini kullandı.