Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy Antalya'da

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy Antalya'da

Bakan Ersoy, Konyaaltı Sahili'nde incelemelerde bulundu

ANTALYA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Konyaaltı Sahili'ni gezdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, bu yıl 55'incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali için kentte bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, festival dolayısıyla şehre gelen yönetmen ve sinema sektör temsilcileriyle birlikte Su Otel'de kahvaltı yaptı.

Kahvaltının ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in kullandığı araca binerek Konyaaltı Sahili'ne giden Bakan Ersoy, Sahil Antalya Yaşam Parkı'nı gezdi. Boğaçay'a kadar sahili inceleyen Bakan Ersoy, Başkan Türel'den Boğaçay projesi hakkında bilgi aldı.

Ersoy, Başkan Türel'in çalışmalarının Antalya'ya yakıştığını ve son derece başarılı olduğunu belirterek, "Antalya, dünyadaki turizm şehirleri arasında bu projelerle daha çok öne çıkıyor. Bu nedenle Başkan Türel'e emeği için teşekkür ediyorum ve kendisini tebrik ediyorum." dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de Bakan Ersoy'un Sahil Antalya Yaşam Parkı’nı beğenmesinden mutluluk duyduğunu ifade etti. Türel, yapılan çalışmaların kentin fiziksel değişimine ve gelişimine katkı sağlarken, aynı zamanda kültürel ve sosyal faaliyetleriyle de Antalya'yı önemli bir noktaya taşıdığını kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :