Külhüyük köyünde güvenlik toplantısı

Külhüyük köyünde güvenlik toplantısı

YOZGAT (AA) - Sorgun İlçe Güvenlik Kurulu Külhüyük köyünde toplandı. Muhtarlık Konukevi'nde yapılan toplantıda konuşan Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar,...

YOZGAT (AA) - Sorgun İlçe Güvenlik Kurulu Külhüyük köyünde toplandı.

Muhtarlık Konukevi'nde yapılan toplantıda konuşan Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, bu tür güvenlik toplantılarının bölge bölge yapılmasının sorunların ortaya konması ve çözülmesinde daha yararlı olduğunu söyledi.

Okulların açılmasına sayılı günler kala, yapılan bu toplantıların olumlu sonuçlar vereceğine inandığını kaydeden Altınpınar, şöyle konuştu:

"Bir bölgenin güvenliği sadece il ve ilçelerle sınırlı değildir. Geçen hafta ilçe merkezinde yaptığımız güvenlik toplantısının ardından bu kez köylerimizde toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Toplantıda, okul servisleri, okul ve köy güvenliği gibi birçok konuda alınması gereken önlemler üzerinde durduk. Farklı yerlerde toplanmak ve vatandaşlarla istişare etmek olumlu sonuçlar veriyor. Vatandaşlarımız mahalle ve köylerinde şüpheli gördüklerini, suç teşkil edebilecek şeyleri ve kişileri, şüpheli kişi ve araçları bilmeli ve güvenlik güçlerine haber vermelidir."

Toplantıya, İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Başçavuş Ömer Dündar, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Cengiz Arslan, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Hasan Özben, Sosyal Dayanışma Vakfı Müdürü Salih Dişlioğlu ve çevre köylerin muhtarları katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :