Kudüs’te silahlı maskeli saldırganlar üniversite girişinde dehşet saçtı! Dersler iptal edildi

Kudüs’te silahlı maskeli saldırganlar üniversite girişinde dehşet saçtı! Dersler iptal edildi

Kudüs’te bulunan El-Kuds Üniversitesi’nin girişinde bir grup maskeli silahlı kişi üniversite çalışanları ve öğrencilere tehditler yağdırarak, araçlarına saldırdı. Üniversitede dersler iptal edildi

Kudüs’te bir üniversitenin girişinde silahlı ve maskeli kişiler çok sayıda aracın camlarını kırarken, saldırı nedeniyle dersler iptal edildi.

Kudüs’te bulunan El-Kuds Üniversitesi’nin girişinde bir grup maskeli silahlı kişi üniversite çalışanları ve öğrencilerine ait araçlara saldırdı. Yerel kaynaklar, çok sayıda aracın camlarını kıran saldırganların öğrencilere tehditler savurduğunu ve öğrencilerin araçlarını üniversitenin içine park etmelerini talep ettiklerini ifade etti.

Üniversiteden yapılan açıklamada, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'a Kudüs'ün en büyük ulusal kurumu olan üniversitede yaşanan kaosa müdahale etmesi çağrısında bulunuldu. Üniversite çevresinde güvenlik sağlanana kadar derslerin saatlerinin askıya alındığı ve üniversiteye saldıranların cezalandırılacağı da ifade edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.