Kudüs'te işgalci İsrail güçleri Filistinli gençlere saldırdı

Kudüs'te işgalci İsrail güçleri Filistinli gençlere saldırdı

Kudüs'ün Silvan beldesine baskın düzenleyen İsrail güçleri ile Filistinli gençler arasında çıkan arbedede çıktı. İsrail güçleri göz yaşartıcı gaz, plastik mermi ve ses bombalarıyla müdahale ederken, Filistinli 2 genç gözaltına alındı

Kudüs'te yer alan Mescid-i Aksa'nın güneyindeki Silvan beldesine baskın düzenleyen işgalci İsrail güçleri ile Filistinli gençler arasında çıkan arbede 2 genç gözaltına alındı.

İsrail güçleri, Kudüs'te yer alan Mescid-i Aksa'nın güneyindeki Silvan beldesine baskın düzenledi. Baskın sırasında İsrail güçleri ile Filistinli gençler arasında arbede çıktı. İsrail güçleri, Filistinli gençlere göz yaşartıcı gaz, plastik mermi ve ses bombalarıyla müdahale ederken, Filistinli gençler ise İsrail güçlerine havai fişek atarak karşılık verdi.

Kudüs'teki yerel kaynaklar, İsrail güçlerinin Silvan beldesine düzenlediği baskında Noman Nasser ve Naim Ayed isimli iki Filistinliyi gözaltına aldığını aktardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.