Küçükçekmece’yi sel bastı! Bir kişi sel sularında mahsur kalarak öldü

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde yabancı uyruklu bir kişi, bodrum katta sel sularında mahsur kalarak hayatını kaybetti. Öte yandan sağanak yağış nedeniyle otomobilin sele kapıldığı anlar kameralara yansıdı.

İstanbul'da etkili olan şiddetli yağış hayatı felç etti. Küçükçekmece ilçesinde yabancı uyruklu bir kişi, bodrum katta sel sularında mahsur kalarak yaşamını yitirdi.

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış, Küçükçekmece'de su baskınlarına neden oldu. Mehmet Akif Mahallesi Engin Sokak'ta bodrum katta yaşayan yabancı uyruklu bir şahıs, sel sularında mahsur kalarak hayatını kaybetti. Şahsın cenazesi, ambulansla hastaneye gönderildi.

OTOMOBİLLER SUYA GÖMÜLDÜ

Öte yandan Küçükçekmece'de sağanak yağış nedeniyle otomobilin sele kapıldığı anlar kameralara yansıdı.

İstanbul'da sağanak yağış bazı ilçelerde etkili oldu. Küçükçekmece'de de etkili olan sağanak yağış nedeniyle otomobiller suya gömüldü. Mehmet Akif Mahallesi Sakarya Sokak'ta bir otomobilin ise suda yüzdüğü anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.