Küçükçekmece'deki iki polis memurunun evde ölü bulunması

Küçükçekmece'deki iki polis memurunun evde ölü bulunması

İstanbul Küçükçekmece'deki bir evde ölü bulunan 2 polis memurundan Çağrı Ozan Tatar, memleketi Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde toprağa verildi

OSMANİYE (AA) - İstanbul Küçükçekmece'deki bir evde ölü bulunan 2 polis memurundan Çağrı Ozan Tatar, memleketi Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde toprağa verildi.

Tatar'ın cenazesi, Pazar Mahallesi'ndeki babaevine getirilerek, helallik alındı. Cenazede polis memurunun eşi Sevil, annesi Erten, babası İsa ve kardeşi Cihan Tatar, yakınlarının desteğiyle ayakta durmaya çalıştı.

Tatar'ın cenazesi, Çizmeli Camisi'nde ikindi namazına müteakip kılınan namazın ardından, Şabaplı Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi.

8 ay önce evlendiği öğrenilen Tatar'ın cenaze törenine, Kadirli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Serkan Serdaroğlu, emniyet çalışanları, meslektaşları, ailesi ile vatandaşlar katıldı.

Güngören Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 3 polis memurunun mesaiye gelmemesi üzerine teknik takip sonucu, Küçükçekmece'deki bir evde olduğu tespit edilmiş, sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede de Tatar ile bir arkadaşının hayatını kaybettiği belirlenmişti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :