Küçük kızları taciz edenleri uyaran Haydarcan Kılıçdoğan vahşice öldürüldü

Küçük kızları taciz edenleri uyaran Haydarcan Kılıçdoğan vahşice öldürüldü

Ankara'da tacize uğradıklarını öne süren 12 ve 13 yaşındaki iki kız çocuğunun yardım istediği Haydarcan Kılıçdoğan (28), uyardığı Mert T. (17) ve Yunus H. (17) tarafından çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde alkollü oldukları ileri sürülen bir grubun sözlü tacizine uğrayan iki genç kıza yardım etmek isteyen bir genç iki kişinin bıçaklı saldırıya uğradı. 28 yaşındaki Haydarcan Kılıçdoğan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Yenimahalle İlçesinde Batıkent'te bir AVM önünde meydana gelen olayda, bir grubun sözlü ve fiziksel tacizine uğrayan 2 genç kız olay yerinden geçmekte olan Haydarcan Kılıçdoğan'dan yardım istedi.

Kılıçdoğan ile uyardığı grup içeresinde bulunan Y.S ve M.T arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu zanlılar Kılıçdoğan'ı bıçakla yaraladı.

Saldırganlar bekçiler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yaralı genç ise ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastahanesine sevk edilen Kılıçdoğan hayatını kaybetti.

Gözaltına alınan zanlılar polis sorgusunun ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum