Kuaförde 3 bin 400 liralık işlem yaptırdı, ücret ödemeden kaçtı

Kuaförde 3 bin 400 liralık işlem yaptırdı, ücret ödemeden kaçtı

Arnavutköy’de bir kadın, kuaförde yaptırdığı 3 bin 400 liralık bakım ve makyaj işleminin ücretini ödemeden dükkândan koşarak uzaklaştı; anlar kameraya yansıdı.

Arnavutköy Yunus Emre Mahallesi’nde faaliyet gösteren kuaför salonunda, pes dedirten bir olay yaşandı. Profesyonel makyaj, yüz alma, kirpik uygulaması ve türban hizmeti alan bir kadın, tüm işlemler tamamlandıktan sonra iş yerinden kaçtı. Olay anı, salonun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

"Eşim Geliyor" Bahanesiyle Oyaladı

29 yıllık esnaf olan işletme sahibi Nazlı Aydın, şüphelinin dakikalarca kendilerini oyaladığını belirtti. Aydın, "Eşini beklediğini söyleyerek birkaç kez dışarı çıkıp sigara içti. Bir anlık boşluğumuzdan faydalanıp ücret ödemeden koşarak uzaklaştı. 3 bin 400 liralık emeğim boşa gitti" ifadelerini kullandı.

Aynı Yöntemle Başka Esnafı da Mağdur Etti

Olayın sosyal medyada gündem olmasının ardından Aydın'a ulaşan başka bir kuaför, aynı kişinin kendisini de benzer yöntemle mağdur ettiğini iddia etti. Yaşananların ardından bölgedeki diğer esnafları dikkatli olmaları konusunda uyaran Aydın, şahsın bir an önce tespit edilerek başka kimsenin canının yanmamasını istediğini vurguladı.

Kuaförde 3 bin 400 liralık işlem yaptırdı, ücret ödemeden kaçtı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.