KTO Karataylı öğrenciler 'Her çocuk özeldir' sloganıyla harekete geçti

KTO Karataylı öğrenciler 'Her çocuk özeldir' sloganıyla harekete geçti

Karatay İlçesi İsmil Mahallesi'nde bulunan İsmil Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine destek eli uzatan KTO Karatay Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Anestezi Programı öğrencileri, "Her çocuk özeldir" sloganıyla harekete geçti.

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Anestezi Programı öğrencileri, Konya'nın merkez Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesinde bulunan İsmil Cumhuriyet Ortaokulu'nda eğitim gören öğrencileri sevindirmek için "Her çocuk özeldir" sloganı ile harekete geçti.

KTO Karataylı öğrenciler 'Her çocuk özeldir' sloganıyla harekete geçti

Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında başlatılan bu hareketle, KTO Karataylı öğrenciler, İsmil Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin ihtiyaçlarını belirleyerek, okuma alışkanlıklarını geliştirme ve farklı dünyaları keşfetmelerine katkıda bulunma amacıyla okul kütüphanesine hikaye kitabı ve roman desteği sağladı. Ayrıca, öğrencilerin bedensel gelişimlerine destek olmak için spor malzemeleri temin edildi ve çeşitli paketlerde kırtasiye malzemeleri hediye edildi.

Etkinlik kapsamında düzenlenen oyunlar, yarışmalar ve çeşitli etkinliklerle öğrencilere unutulmaz bir gün yaşatılırken, bir uzman eşliğinde teknoloji bağımlılığı konusunda da farkındalık artırıldı.

KTO Karataylı öğrenciler 'Her çocuk özeldir' sloganıyla harekete geçti

Bu örnek hareketle ilgili konuşan KTO Karatay Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Anestezi Programı akademisyenlerinden Öğr. Gör. Funda Gürbüz, öğrencilerin topluma hizmet bilincinin ve dayanışmanın önemini bir kez daha gösterdiğini belirterek, çocukların eğitim hayatlarına katkıda bulunmanın ve onlara umut vermenin önemine vurgu yaptı. Gürbüz, bu değerli projeye destek veren üniversite yönetimi, meslek yüksekokul müdürlüğü ve Proaktif Kariyer ve Organizasyon Topluluğu'na teşekkür ettiğini ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.