KTO Karatay Üniversitesi’ne bir ödül daha! 'Yılın Havacısı' seçildi

KTO Karatay Üniversitesi’ne bir ödül daha! 'Yılın Havacısı' seçildi

Antalya Bilim Üniversitesi ile ELBA Havacılık Enstitüsü tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Yılın Havacısı 2020' havacılık ödüllerinde KTO Karatay Üniversitesi, 'Yılın Havacısı' seçildi

Antalya Bilim Üniversitesi ile ELBA Havacılık Enstitüsü tarafından her yıl ortaklaşa olarak düzenlenen 'Yılın Havacısı 2020' havacılık ödüllerinin sahipleri duyuruldu. Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, bu yılın ödül teması olan "Havacılık Eğitimi" dalında "Yılın Havacısı" seçilerek farkını ödülle taçlandırdı.

4.jpg

Havacılık etkinliklerinde önemli bir yeri olan ve her yıl farklı bir tema ile geleneksel hale gelen "Yılın Havacılık Ödülleri" bu yıl da sahiplerini buldu. Etkinlik bu yıl pandemi nedeniyle kısmen kesintiye uğrasa da 7 Aralık Uluslararası Sivil Havacılık Günü'nde ödül alan kurum ve kişiler açıklandı. KTO Karatay Üniversitesi, yaptığı başarılı çalışmalarla "Havacılık Eğitimi" temalı "Yılın Havacısı" seçildi.

5.jpg

Her yıl, ulusal ve uluslararası havacılık sektörünün büyük ilgi gösterdiği Havacılık Eğitimi temalı ödül töreninde bu yıl üç alanda ödül verildi. Bu yılın "Havacılık Eğitimi" temalı "En İyi Havacısı" ödülü ise KTO Karatay Üniversitesi'nin oldu. 2020 yılı teması olarak belirlenen Havacılık Eğitimi başlığındaki ödül yaptığı yenilikçi çalışmalar ve yatırımlar nedeniyle KTO Karatay Üniversitesi Pilotaj Bölümü adına Rektör Prof. Dr. Bayram Sade'ye verildi.

1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.