KTO Karatay Üniversitesi tanıtım etkinliği

KTO Karatay Üniversitesi tanıtım etkinliği

İSTANBUL (AA) - Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi tarafından İstanbul'da tanıtım etkinliği düzenlendi.Bakırköy'deki İstanbul Fuar Merkezinde...

İSTANBUL (AA) - Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi tarafından İstanbul'da tanıtım etkinliği düzenlendi.

Bakırköy'deki İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen etkinlikte önce katılımcılara iftar yemeği verildi. İftarın ardından KTO Karatay Üniversitesinin kuruluşundan bu yana yapılan faaliyetleri kapsayan tanıtım filmi izletildi.

Programda bir konuşma yapan KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk, üniversitenin, 1251 yılında kurulan ve 1910 yılında kapanmak zorunda kalan Karatay Medresesi'nin mirasçısı olarak hizmet vermeye devam ettiğini belirterek, "KTO Karatay Üniversitesi'ne ülkemize vizyon çizmede, ülkemizin sorunlarını çözmede ve ekonomik büyümede öncü rol kazandırmaya çalışıyoruz." dedi.

KTO Karatay Üniversitesinin her geçen gün öğrenci sayısını artıran bir kurum olduğunu da belirten Öztürk, Konya'nın ilk vakıf üniversitesi olarak hem Türkiye'ye hem de dünyaya ülke ve millet bilinciyle yetişmiş gençler yetiştirmeyi ilke edindiklerini anlattı.

Etkinliğe ayrıca KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade ve AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli de katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :