KTO Başkanı Hiçyılmaz'dan kırtasiye uyarısı

KTO Başkanı Hiçyılmaz'dan kırtasiye uyarısı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında sağlıklı ve standartlara uygun...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında sağlıklı ve standartlara uygun okul malzemeleri alımı ve satımı konusunda uyarılarda bulundu.

Ticaret Odasından yapılan yazılı açıklamada, Başkan Hiçyılmaz, kırtasiye ve giyim sektörleri başta olmak üzere ilgili tüm sektörlerde bir hareketlilik yaşandığını belirtti.

Okul alışverişi sırasında dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan Hiçyılmaz, şunları kaydetti:

"Bu hareketlilikle birlikte Odamız üyeleri, TSE standartlarına uygun olmayan ürünlerin satışından dolayı etkilendiklerini bize bildirmektedirler. Bunun önüne geçilebilmesi için herkesin duyarlı davranması ve şartlara uygun malzeme satışına önem vermesi gerekmektedir. TSE standartları dışında üretilmiş ve düşük kalitedeki ürünler, çocuklarımızın sağlığını olumsuz etkileyebilmekte ve kalitesiz olmaları sebebiyle de uzun ömürlü olmamaktadırlar. Bu nedenle sağlıklı ve standartları karşılayan ürünler tercih edilmelidir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :