KSO'dan 50. yılında 10 bin fidan

KSO'dan 50. yılında 10 bin fidan

Konya Sanayi Odası'nın 50. yıl kutlamalarında gerçekleşen fidan dikim töreni, şehrin endüstriyel ve çevresel geleceğine önemli bir katkı sağladı.

Konya Sanayi Odası (KSO), köklü geçmişinin 50. yılını coşkuyla kutladı. Kuruluşunun yarım asırını geride bırakan odanın Başkanı Mustafa Büyükeğen, törende yaptığı konuşmada, odalarının Konya sanayisine ve Türk sanayisine olan katkılarını vurguladı.

Başkan Büyükeğen, 1974 yılında kurulan Konya Sanayi Odası'nın, Türkiye'nin önde gelen odalarından biri olduğunu belirtti. Çalışmaları ve projeleriyle Konya sanayisine hizmet etmeyi sürdüreceklerini ifade etti. Törende, Konya'nın endüstriyel gelişimine önemli katkı sağlayan odanın 50. yılı şerefine, Çandır Mahallesi'nde 10 bin fidanın toprakla buluşturulduğunu duyurdu.

KSO'dan 50. yılında 10 bin fidan

Başkan Büyükeğen, "Bugün Konya'mız, dünyanın dört bir yanıyla ticaret yapan güçlü bir endüstri şehri haline geldi. Konya Sanayi Odası olarak, şehrimizin ve ülkemizin sanayisine hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Törende, odanın kurucularına, geçmiş başkanlara, yönetim ve meclis üyelerine, meslek komitelerine ve üye sanayicilere teşekkür edilirken, aramızdan ayrılanlara da rahmet dileğinde bulunuldu.

Konya Sanayi Odası'nın 50. yıl kutlamaları, şehrin sanayi ve çevre bilincine yapılan bu anlamlı katkı ile unutulmaz bir iz bıraktı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum