Kristal çocuk nedir?

Kristal çocuk nedir?

Uzmanlara göre, kristal çocukların bir cam gibi uyumlu ve şeffaf bir auraları bulunmaktadır. Kristal çocuk tabiri de bu özelliklerinden dolayı çıkmıştır. Ayrıca saflık ve temizlikleri ile ön plana çıkarken fazla ego sahibi de değillerdir.

Kristal çocukların 2000 yılından sonra doğan kuşak olduğu iddia ediliyor. Kristal çocukların özellikleri arasında ise en dikkat çekici olan; iri, etkili ve anlamlı gözleri olması. Kristal çocukların diğer özellikleri ise şu şekilde; Uzun, yoğun ve dikkatli bakan gözleri vardır. Çok mutlu, bağışlayıcı ve sakindir. Geç konuşurlar çünkü zihinsel iletişim güçleri vardır. Denge kabiliyetleri mükemmeldir. Ne düşündüğünüzü hissederler.

Kristal çocuk nedir?

Konunun uzmanlarına göre, kristal çocukların bir cam gibi uyumlu ve şeffaf bir auraları bulunmaktadır. Kristal çocuk tabiri de bu özelliklerinden dolayı çıkmıştır. Ayrıca saflık ve temizlikleri ile ön plana çıkarken fazla ego sahibi de değillerdir.

Kristal bir çocuğu diğer çocuklardan ayıran özelliklerden biri empatidir. Bu özelliğin kristal çocuklarda gözlemlenmesinin normal bir durum olduğu söylenebilir. Diğer çocuklardan farklı olarak başka bir insanın duygularını anlayabilir. Yabancı bir ruh halini kendi bedeninde hissedebilir. Bu süreci gizli ve özel (ezoterik) olarak tanımlayanlar da bulunmaktadır. Bu tür görüşlere göre, kristal çocuğun aklı adeta başka bir insanın ruhuna girerek onun duygularının derinliklerini öğrenme yeteneğine sahiptir.

Kristal çocuklar kalabalık ortamlarda bile bile yalnız bir kişiliğe sahiptir. Yalnızlığı çok sever, genel olarak diğer insanlarla direkt temastan kaçınabileceği yaşam alanlarını tercih eder. Her ne durumda olursa olsun diğer insanlarla problem yaşamaktan, onlarla karşı karşıya kalmaktan ve uyuşmazlık içine düşmekten uzak durmak için elinden geleni yapar.

Kristal çocuklar ağzı sıkı ve az konuşan bir çocuktur. Siz bu tür davranışlar konusunda ona herhangi bir yönlendirmede bulunmasanız da, bu bağlamda doğal bir yetenek ve eğitime sahiptir. Aldırışsız olma tehlikesine düşmeden önce sessiz kalmayı ve düşük bir profil izlemeyi tercih eder.

Kristal çocuklar jendine has bir sükunet ve dinginliğe sahiptir. Kristal özelliklere sahip bir çocuk, hem kendisi hem de çevresi ile bir uyum içerisinde bulunur, sakin kalır ve sürekli bir denge halini korur. Onun bu hali, yanında ve çevresinde kim olursa olsun aynı şekilde hissetmesine yol açar. Fikirleri kısa fakat doğrudur, genellikle sahip olduğu fikirlerin dışına çıkmaz. Zekası ve mantığıyla yaşıtlarına fark atar.

Kristal çocuklar aşırı derecede hassastırlar. Şiddet, ilgisizlik, kabalık, acımasızlık, yalan ve kıskançlık gibi olgular hakkındaki farkındalığı onu endişelendirir. İnsanların olumsuz duyguları ve davranışları onu derinden etkiler. Kristal çocuklar nazik, kibar, tatlı ve yumuşak bir karaktere sahiptir.

Kristal çocuklar fıtrat gereği doğaya düşkündür! Tabiat, hava, su kaynakları, bitkiler ve hayvanlar çok ilgisini çeker. Çevre ile ilgilidir ve doğal elementlerin dönüşümünü bilmek hoşuna gider.

Çocuğumun kristal olduğunu nasıl anlarım?

Kristal çocuklar genel olarak otistik olarak sınıflandırılır. Otizm, nöronlar arasındaki bağlar anlamına gelen sinapsların çalışmaması ya da yanlış çalışması ile açıklanan bir tür sinir sistemi gelişimi rahatsızlığıdır. Ancak kristal özelliklere sahip bir çocuk, otizm bozukluklarından herhangi birine sahip bir çocuk gibi kendi içinde ve iç dünyasında yaşamaz. Beynindeki nöronlar diğer herhangi bir çocuğunki gibi birbirine düzgün bir biçimde bağlıdır.

Bir kristal çocuk, tek başına hayatınızı mutlulukla doldurmaya yetecek özelliklere sahiptir. Konuyla ilgili kimi uzmanlara göre, kristal çocuklar dünyaya barış ve manevi uyumu sağlamak üzere gönderilmektedirler. Yani kristal bir çocuk dünyayı değiştirmek, kendi iç huzurumuzu bulmamıza yardımcı olmak ve insanoğlunun çevresi ile uyum içerisinde yaşamasını sağlamak için buradadır.

Kısaca kristal çocuk özellikleri

-1995’li yıllardan sonra doğmaya başlamışlardır,
-Derin, anlamlı ve araştırmacı bakan gözleri vardır,
-Doğal yapılarında manyetik bir gücün çekim etkisi vardır,
-Çok sevecen,neşeli ve eğlencelidirler,
-Şefkatli, duyarlı ve iletişime açık çocuklardır,
-Müziği ve sanatı çok severler,
-Yaratıcılıkları yüksektir,
-Telepattırlar, düşündüğünüzü ve gerçek niyetinizi hissederler,
-Konuşmaya başlayınca geçmiş yaşam anılarını anlatmaya ve sizi haylice şaşırtmaya adaydırlar,
-Doğal beslenmeyi çok severleri,
-Her konuda denge ararlar, denge duyguları mükemmeldir,
-Zihinsel iletişim yetenekleri yüzünden geç konuşabilirler, yüksek algıların nedeniyle zaten pek çok şeyi
hissetmektedirler.
-Yüksek seslerden, gürültüden, kalabalık içinde bulunmaktan, çok sıcak veya soğuk ortamlardan, dağınıklık ve
düzensizlikten hiç hoşlanmazlar.
-Kristal Çocuklar yüksek enerjiye sahipler, uyurken bir şey kaçırmak istemediklerinden uykuyu pek sevmezler.
-Kristal Çocuklar, bizim zaman anlayışımızı değil, kendi iç zamanlarını kullandıkları için zaman anlayışımız birbirine pek uymayabilir.

Etiketler :