Koyunlarını tazyikli suyla yıkattı

Koyunlarını tazyikli suyla yıkattı

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bir koyuncu koyunlarını yıkatıp temizletmek için merkez Yüreğir ilçesinde bir oto yıkamaya götürdü.

Adana'da bir koyuncu, oto yıkamada koyunlarını tazyikli suyla yıkattı.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bir koyuncu koyunlarını yıkatıp temizletmek için merkez Yüreğir ilçesinde bir oto yıkamaya götürdü. Burada koyunlarını tazyikli suyla yıkatıp köpükleten koyuncu, bu anları da sosyal medyada paylaştı. Koyuncu, koyunlarını yıkattıktan sonra hayvan pazarına götürüp satışa sundu.

Gazetecilere konuşan koyuncu Yusuf Budar, "Hayvanların sağlıklı yetişmesi için elimizden gelenleri yapıyoruz. Doğal su ve köpükle hayvanlarımızı yıkıyoruz. Hayvana faydası var, zararı yok. Kesinlikle zararlı değil" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.