Koyuncu Otomotiv'den Konya Sanayi Odası üyelerine tüm bakımlarda geçerli indirim ve ücretsiz hizmet açıklaması

Koyuncu Otomotiv'den Konya Sanayi Odası üyelerine tüm bakımlarda geçerli indirim ve ücretsiz hizmet açıklaması

Koyuncu Otomotiv ve Konya Sanayi Odası arasında imzalanan 1 yıllık anlaşma ile KSO'ya üye kuruluşlarda tüm bakımlarda geçerli olacak şekilde yüzde 15 yedek parça, yüzde 15 İşçilik iskontosu ile belirlenen alanlarda ücretsiz hizmet verecek

Konya ‘nın tek Fiat, Alfa ROMEO, JEEP Yetkili Servisi Koyuncu Otomotiv, Konya Sanayi Odası'na üye kuruluşlara işbirliği kapsamında tüm bakımlarda geçerli olacak şekilde

  • Yüzde 15 yedek parça, yüzde 15 İşçilik iskontosu
  • Bakım ile birlikte Motor koruma ve yıkama,
  • Lastik değişim ve rot balans hizmeti ücretsiz olarak hizmet verecek.

Kampanya dan faydalanmak için, üye kuruluş veya çalışanlarının sanayi odası numarası ile servise başvurmaları yeterli olacak. Ayrıca bakıma gelen işletmeler ile Koyuncu Otomotiv arasında yapılacak cari sözleşme ile anında ödeme yerine ileri tarihli ödeme seçeneğini işletmelerimizin faydasına sunulacak.

Koyuncu Otomotiv'den yapılan açıklamada, "Bu şekilde yaptığımız çok sayıda anlaşmalar ile Koyuncu Otomotiv olarak Konya da faaliyet gösteren işletmelere destek vermeye devam edeceğiz" ifadeleri kullanıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum