Kovid vakalarının hızla arttığı Manyas'ta bir mahalle karantinaya alındı

Kovid vakalarının hızla arttığı Manyas'ta bir mahalle karantinaya alındı

Manyas İlçe Hıfzıssıhha Kuruluüç hanenin karantina altına alındığı Eşen Mahallesi'nin bu geceden itibaren karantina altına alındığını duyurdu. Mahalleye giriş çıkışlar da yasaklandı

Balıkesir'in Manyas ilçesinin kırsal Eşen Mahallesi artan Kovid-19 vakalarının artışı nedeniyle karantina altına alındı.   

mm.jpg
 
Manyas İlçe Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı kararla üç hanenin karantina altına alındığı Eşen Mahallesi bu geceden itibaren karantina altına alındı.

m.jpg

Manyas Kaymakamı Fatih Yıldız başkanlığında toplanan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kırsal Eşen Mahallesi'nde Covid-19 vakalarının artması ve çok sayıda temaslı bulunması nedeniyle enfeksiyonun yayılmasının engellenmesi ve toplum sağlığının korunması amacıyla 21.00’den itibaren karantina altına alınmasına karar verdi.

mmm.jpg

İlçe Jandarma Komutanlığı, Eşen Mahalle girişinde gerekli takip ve denetimleri gerçekleştirirken, mahalleye giriş çıkışlar yasaklandı. 

mmmmm.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.