Kovid-19 nedeniyle vefat eden Erbakan'ın dava arkadaşı Ali Güneri Konya'da toprağa verildi

Kovid-19 nedeniyle vefat eden Erbakan'ın dava arkadaşı Ali Güneri Konya'da toprağa verildi

Milli Görüş camiasının duayen isimlerinden, merhum Necmettin Erbakan'ın yakın dava arkadaşı Ali Güneri'nin Konya'daki cenaze törenine, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan da katıldı

Konya'da Kovid-19 tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden, Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ın dava arkadaşı, eski Devlet Bakanı Teoman Rıza Güneri'nin babası Ali Güneri 85 yaşında Hakk'a uğurlandı.

Kovid-19 testi pozitif çıkan ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınan Güneri, yoğun bakım servisindeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Merhum başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın da yakın çalışma arkadaşlarından olan Ali Güneri'nin naaşı, İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığı'nda toprağa verildi.

img-20210102-wa0003.jpg

Cenaze törenine, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyeleri Lütfi Yalman ve Hasan Hüseyin Uyar, Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Saydam ve ildeki medya temsilcileri ve merhumun sevenleri katıldı.

img-20210102-wa0002.jpg

Eski Devlet Bakanı Teoman Rıza Güneri, mezarlıkta taziyeleri kabul etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum