KOSKİ çalışanlarında koronavirüs vakası var mı? Neden karantina kararı alındı?

KOSKİ çalışanlarında koronavirüs vakası var mı? Neden karantina kararı alındı?

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınında artan vakalarıyla dikkat çeken Konya’da KOSKİ’den de bir açıklama geldi. Açıklamada bazı çalışanlarda koronavirüs tespit edildiği bilgisinin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Konya’da son günlerde artan vaka sayıları vatandaşları tedirgin etmeye devam ederken fatura itirazları için vatandaşların uzun kuyruklar oluşturduğu KOSKİ’den son durumla ilgili açıklama geldi.

Açıklamada şu bilgilere yer verildi:

Personellerimizin bazılarında yakınlarının virüs kaptığı bilgileri üzerine ihtiyat gereği karantina uygulanmıştır.

Söz konusu personellerimiz ve birimleri karantina uygulamasına tabi tutulmuştur. Kurallara yüzde yüz riayet edilmesine rağmen farklı ortamlardan kurumumuza gelen abonelerimiz büyük risk taşımaktadır.

Bu yüzden kıymetli müşterilerimizin herhangi bir bulaş riskine karşı abonelikle alakalı her türlü işlemlerini mobil KOSKİ uygulaması üzerinden veya online olarak web sitemiz üzerinden yapmalarını tavsiye ederiz.

Abonelerimizin mağdur edilmemesi yönünde faaliyetlerimiz aynı tempoda devam etmektedir. Abonelerimizin işlemleri, www.koski.gov.tr web sitemizdeki bize yazın kısmından, [email protected] mail adresimizden takip edilecektir. Sağlıklı günler dileriz.

Etiketler :