KOSKİ bayramda da görev başında

KOSKİ bayramda da görev başında

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, bayram süresince su, kanalizasyon ve sayaç arızalarında 24 saat hizmet verecek. Vatandaşlar; su ve kanalizasyon arızaları için ALO 185'i veya 221 61 00 numaralı telefonu arayabilecekler.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı’nda hiçbir olumsuzluğun yaşanmaması için gerekli tüm tedbirleri aldı. Bayram tatili süresince il merkezinin yanı sıra 28 ilçede su ve kanalizasyon arızaları için teknik araç ve gereçler ile bütün arıza ekipleri her an göreve hazır halde bulunacaklar. Öte yandan KOSKİ vezneleri Arefe günü saat 13.00’e kadar açık kalacak.

KANAL TIKAYAN MADDELERE DİKKAT

Konu ile ilgili Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şöyle: “Ramazan Bayramı tatili süresince kanalizasyon arızaları için 3 adet kanal açma aracı ve bir adet kanal arıza ekibi sürekli olarak görev yapacak olup, diğer bütün arıza ekipleri de her an göreve hazır halde bulundurulacaklardır.” 

Kanalizasyon şebekelerinin tıkanmaması için kanal tıkayıcı maddelere dikkat edilmesi gerektiği vurgulanan açıklama metninde, arızanın durumuna ve sayısına göre gerekirse ilave ekiplerin derhal görevlendirileceği ifade edildi.

SU HİZMETLERİ AKSAMAYACAK

Arefe günü de dahil toplam 4 gün sürecek olan bayram tatilinde su hizmetleri için alınan tedbirlerin sıralandığı açıklama metninde, “Kesintisiz, 24 saat su hizmetlerinin devam etmesi için, su dağıtım şebekesi ve su üretim tesislerinde oluşabilecek arızalara müdahale etmek üzere 24 saat hizmet verecek ekipler oluşturuldu.  Bayramda hiçbir olumsuzluğun yaşanmaması için her türlü ihtimal göz önünde bulundurularak gerekli tedbirler alınmıştır” denildi.

ALO 185, 24 SAAT HİZMETİNİZDE

Abone hizmetlerinin aksamaması için ALO 185 çağrı hattının 24 saat hizmet vereceği belirtilen açıklama şu şekilde devam etti: “Konya il merkezi ve bölge şube müdürlüklerinde Arefe günü saat 13.00’e kadar vezneler açık olacak. Bayram tatili boyunca sayaç arıza ekipleri hizmetlerini sürdürecekler. ALO 185 çağrı hattına su, kanal, şebeke ve sayaç arızaları 24 saat boyunca iletilebilecek.”