KOSGEB Tekmer tanıtım semineri
KOSGEB ve MYO'nun düzenlediği ''KOSGEB Tekmer Tanıtım Semineri'' tamamlandı.
KOSGEB Konya Selçuk Tekmer Merkez Müdürlüğü ve Selçuk Üniversitesi Karapınar Meslek Yüksekokulu işbirliğiyle düzenlenen ''KOSGEB Tekmer Tanıtım Semineri'' tamamlandı.
Yüksekokul amfisinde yapılan seminere konuşmacı olarak katılan Makine Mühendisi ve Uzman Yardımcısı Cem Arslan, KOSGEB'in çalışma sistemi ve KOBİ'lere sağladığı destekler hakkında bilgi verdi.
Türkiye'de işsizlik sorununun büyük boyutlara ulaştığını ifade eden Arslan, ''Meslek lisesi, meslek yüksekokulu ve üniversite mezunu gençlerimiz iş bulmakta zorlanıyor. Kamu kuruluşlarının istihdam kapısı olması devri sona erdi. Bakanlığımız, bir taraftan KOBİ'lerin nitelikli eleman ihtiyacına çözüm ararken, diğer yandan da gençlerimizin istihdam sorununa çözüm üretmeye çalışıyor'' dedi.
Seminerin sonunda, katılımcılara seminer notları dağıtıldı.