Koronavirüse karşı uyarı yapan Konyalı belediye başkanı virüse yakalandığını açıkladı

Koronavirüse karşı uyarı yapan Konyalı belediye başkanı virüse yakalandığını açıkladı

Türkiye’de vakaların en çok arttığı ilk 5 kentten biri olan Konya’da artan koronavirüs vakalarına ünlü bir isim eklendi. Fahrettin Koca gibi o da bayram mesajında virüse karşı dikkatli olunması tavsiyesinde bulunmuştu. Ancak kendisi de virüse yakalandı.

Konya’da koronavirüs vakaları hızla artmaya devam ediyor. Virüse yakalananlar arasına ünlü bir isim daha eklendi.

Bakan Koca son paylaşımında da “Bayram kutlamalarında, tatil yerlerinde, salgın faktörü ne yazık ki yeterince dikkate alınmadı. Daha önce, bazı illerle sınırlı olan vaka artışlarının önümüzdeki günlerde ülke geneline yayılmasından ENDİŞE duyuyoruz. TEDBİRDE GÜÇ BİRLİĞİNE ihtiyacımız var” diyerek yine uyarılarını tekrarladı.

Tedbirlere uyulması konusunda birçok yerel yönetici gibi Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz da virüse karşı dikkatli olunmasını istemişti.

Başkan Oflaz son mesajında “Lütfen bu bayramı sevdiklerimizi korumak için mesafeli yaşayalım. Ziyaretlerimizi sınırlı tutalım. Bu bayramda sadece gönüller kucaklaşsın. Tedbirlerimizi alalım ki Koronavirüs bayram etmesin. Kendimizin, sevdiklerimizin ve tüm insanların sağlığı için pandemi ile ilgili tedbirlere dikkat ederek bayram sevincini doya doya yaşamanın gayreti içerisinde olalım.” ifadelerine yer vermişti.

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz kendine ait sosyal medya sayfasında yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını bildirdi. Oflaz durumunu şu cümlelerle aktardı: “Değerli Hemşehrilerim! Boğaz ağrısı şikâyetiyle gittiğim hastanede yapılan Kovid-19 testim pozitif çıktı. Allah’a şükür sağlık durumum iyi ve tedavim devam ediyor. Dualarınızı bekliyorum.”

detay1596114593.jpg

Etiketler :