Koronavirüs tedavisi gören İkbal Gürpınar'ın son durumu hakkında bilgi geldi

Koronavirüs tedavisi gören İkbal Gürpınar'ın son durumu hakkında bilgi geldi

Babasını koronavirüsten kaybettikten sonra kendi de koronavirüse yakalanan ünlü sunucu İkbal Gürpınar'ın sağlık durumuyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Gürpınar'ın son durumu hakkında oğlu bilgi paylaştı.

Ünlü sunucu İkbal Gürpınar, koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı. Babası ve eniştesini geçtiğimiz günlerde kaybeden Gürpınar'ın annesi de yoğun bakımdaydı. Ünlü sunucunun son durumunu oğlu Alper Gürpınar sevenleriyle paylaştı.

Dün sunucu İkbal Gürpınar'ın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "Oğlu Alper olarak annemin sayfasından yazıyorum. Annem İkbal Gürpınar, corona sebebiyle yoğun bakımda tedavi görmektedir. Dualarınızı bekleriz" mesajı paylaşıldı.

'ANNEMİN DURUMU İYİYE GİDİYOR'

Alper Gürpınar, bugün annesinin sağlık durumu hakkında yeni bilgi verdi. İlkbal Gürpınar'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 'Oğlu Alper Gürpınar olarak, annemin sayfasından siz sevenlerini bilgilendirmek istedim.

Annem İkbal Gürpınar’ın durumu daha iyiye gitmektedir. Önlem amacıyla yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir. Güzel dualarınız için çok teşekkür ederiz' mesajı paylaşıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.