Koronavirüs salgınında son durum! 30 Ocak vaka ve vefat sayıları

Koronavirüs salgınında son durum! 30 Ocak vaka ve vefat sayıları

30 Ocak Koronavirüs tablosuna göre günlük vaka sayısı 88 bin 145, vefat sayısı ise 189 olarak açıklandı. Sağlık Bakanı Koca, "Omicron varyantına bağlı vaka sayılarındaki artış salgının ilk dönemlerindeki sonuçlara sebep olacak bir artış değil" dedi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 30 Ocak 2022 Koronavirüs vaka, vefat ve aşılama rakamlarını içeren haritayı paylaştı. Buna göre son 24 saatte 189 kişi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti, tespit edilen yeni vaka sayısı ise 88 bin 145 olarak açıklandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son verileri sosyal medya hesabından duyurdu. Koca, paylaşımında, "Omicron varyantına bağlı vaka sayılarındaki artış salgının ilk donemlerindeki sonuçlara sebep olacak bir artış değil. Toplum önemli ölçüde aşılı. Hastalık hafif seyrediyor. Tedbir ise halen şart. Aşı (Turkovac) ve kişisel tedbirler ile salgın gündeminden çıkma zamanı" ifadelerini kullandı.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.