Koronavirüs salgınında 19 Ocak verileri! Vaka ve vefat sayısı artıyor

Koronavirüs salgınında 19 Ocak verileri! Vaka ve vefat sayısı artıyor

19 Ocak Koronavirüs vaka, vefat ve aşılama rakamlarını paylaşan Sağlık Bakanı Koca, son 24 saatte 176 kişinin korona virüs nedeniyle yaşamını yitirdiğini, tespit edilen yeni vaka sayısının ise 72 bin 615 olduğunu açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 19 Ocak 2022 Koronavirüs vaka, vefat ve aşılama rakamlarını içeren haritayı paylaştı. Buna göre son 24 saatte 176 kişi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti, tespit edilen yeni vaka sayısı ise 72 bin 615 olarak açıklandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Son verilere göre, 65 YAŞ VE ÜSTÜ, vakaların %8’ini oluşturuyor. Tüm vakalar içinde hastaneye yatış oranı %1,45 iken bu gruptakilerin HASTANEYE YATIŞ ORANI %10’un üzerinde. 65 yaş üstünün riskten kaçınması, yatırılarak tedavi gerektiren bir hastalıktan kendini koruması gerekir" ifadelerini kullandı.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.